Featured Content

PeRcUtIaN – BaLi InDoNeSiA

Hello... My Kembara Selfie kembali lagi... Lama rasanya tak update citer jalan-jalankan... Okey kalini saya nak ajak anda bercuti ke Bali Indonesia... Wahhh Bali... Syok tuuuuu... Jom saya kongsi percutian…
JoM BacA

PersonaL ShoppeR HarD RocK CafE & HoteL

Assalamualaikum Teman Blogger Saya. Lama sungguh saya tak bersiaran didalam blog yang saya sayangi ini. Emmm hari yang berbahagia ini saya nak share serba sedikit tentang aktiviti saya sekarang. Jom…
JoM BacA

MinI ReunioN GenG TIGS 1990-1994

Hi sahabat blogger. Lama jari jemari ni tak menekan button keyboard. Harini pastinya ada cerita menarik yang nak dikongsikan bersama. Cuti raya cina baru-baru ni, saya mengambil peluang pulang ke…
JoM BacA

MulA BerjalaN

Hai semua, mood awal tahun ni saya sahaja nak kongsi pasal kebaikan berjalan. Jom kita tengok manafaat berjalan ni :- Dengan berjalan ia mampu untuk menguatkan jantung kita. Dengan berjalan…
JoM BacA

SelamaT DatanG 2016

365 hari dalam musim 2015 sudah pun melabuhkan terainya. Terlalu banyak peristiwa yang dilalui hingga adakalanya tidak sempat untuk dikongsikan bersama diblog tersayang. Coretan ini hanya untuk mengimbau masa yang…
JoM BacA

ProjeK BarU ‘SambaL ToktoK MaktoK’

Salam Oktober buat anda semua. Lama juga rasanya saya tak update dalam blog saya ni. Sejak kebelangkangan ni tugas yang harus saya laksanakan memaksa untuk saya banyak menggunakan masa yang…
JoM BacA

SelamaT PengantiN BarU BuaT FeroZ MaN

Tarikh 19 September 2015 ( Sabtu ) dengan rasminya adik saya Mohamad Fairus Man telah selamat diijabkabul dengan pasangannya iaitu Adibah Asmi. Dengan hanya sekali lafaz sahaja, adik saya sah…
JoM BacA

PerkongsiaN TazkiraH – MengeluH

Assalamualaikum semua. Harini dah masuk Syawal yang ke 7 buat diri kita sebagai umat Nabi Muhammad. Syukor alhamdulilah kerana diri kita masih diberi kesempatan melalui hari-hari mendatang dengan penuh kesabaran. Harini…
JoM BacA

AuctioN HousE

Apa AUCTION HOUSE nie kan. Arrr harini saya nak share sikit pengalaman beli auction house. Auction House nie dalam erti kata lain adalah bermaksud Rumah Lelong. Ada x antara uall…
JoM BacA

RamadhaN DatanG LagI

Assalamualaikum semua. Sedar tak sedar bulan Ramadhan Al Mubarak muncul jua. Dah bersediakah semua untuk menjalani ibadah puasa selama sebulan nie. Bagi adik-adik semua pasti dah mula memikirkan juadah apa…
JoM BacA